Vilkår

Handelsbetingelser hos Whitebride er jf. dansk købelov

Betaling


Epay
Epay betalingssystem hvor Visa dankort og MasterCard kan anvendes. Betalingen bliver først trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle dine kort oplysninger er krypteret med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Fortrolighedspolitik:

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Alle priser er i DKK og inkl. dansk moms.

dankort_22

master_22

 

Levering og porto

Levering er med Post Danmark eller DAO og bliver afsendt fra Whitebride, indenfor 2-3 hverdage efter bestillingen, med mindre andet angivet på den enkelte vare. Leveringstid med pakkepost er ca. 4-5 dage

Fragt & levering i Danmark koster kr. 50,-
Til Færøerne, Grønland, Sverige og Norge koster det kr. 100,-
Whitebride kan ikke drages til ansvar for forsinkelser i forbindelse med forsendelsen.
Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har fået leveret varen.
Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen tilbageleveres i samme stand som da du modtog den, og i original emballage samt påført varemærkning. Hvis Varer er udsat for røg/rygning tages disse ikke retur.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Whitebride
Spættevænget 3
4623 Ejby

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, som varen har kostet, minus den fragt omkostning, der har været i forbindelse med købet. Beløbet bliver overført til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur.
Du skal huske at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, samt dit kontonummer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Send pakken med tracking firma, så der er garanti på forsendelsen. Almindelig post (brev) kan ikke spores, hvis der skulle være problemer med leverancen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Whitebride yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Whitebride indenfor 2 dage efter modtagelse af varen. Varen kan ved forudgående aftale returneres for reparation, ombytning eller efter aftale krediteres.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og vedlæg en kopi af kvitteringen for afsendelse, samt oplyse konto nr, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Klager eller returneringer i forbindelse med reklamation, skal aftales med Whitebride, via mail til info@whitebride-brudekjoler.dk

Whitebride er en del af virksomheden Bryllupskjolen.aps – CVR. 38742035 – Spættevænget 3, 4623